detector.media
26.04.2019 20:27
На Кіровоградщині суд виніс вирок жінці за антиукраїнську пропаганду в інтернеті
На Кіровоградщині суд виніс вирок жінці за антиукраїнську пропаганду в інтернеті
За інформацією обласного Управління СБУ, переселенка з Луганщини розміщувала на персональній сторінці в одній із заборонених російських соціальних мереж антиукраїнські матеріали. Правоохоронці викрили її наприкінці 2018 року.

Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу УСБУ в Кіровоградській області.

Олександрівський районний суд визнав жінку винною у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 110 (Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України, та призначив їй покарання у вигляді трьох років позбавлення волі з іспитовим терміном в один рік.

Повідомляється, що антиукраїнська активістка виправдовувала російську агресію проти України та популяризувала терористичні організації «Л/ДНР». Крім того, вона закликала до порушення територіальної цілісності і зміни конституційного ладу України та агітувала за створення на території південно-східних областей так званої «Новоросії».

Раніше повідомлялось, що в Одеській області викрили антиукраїнського інтернет-агітатора. За інформацією спецслужб, підозрюваний на персональних сторінках у соцмережах начебто регулярно закликав до зміни державного кордону і конституційного ладу України, а також популяризував терористичні організації «Д/ЛНР».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY