detector.media
26.04.2019 19:42
Канал «Україна» покаже прем’єру міні-серіалу «Хлопчик мій»
Канал «Україна» покаже прем’єру міні-серіалу «Хлопчик мій»
Прем’єра 4-серійної картини відбудеться 27 квітня о 15:45.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу «Україна».

За сюжетом щаслива сім'я Асі і Генадія відразу рушиться, коли в страшній пожежі гине їхній 5-річний син Антошка. Трагедія позбавляє жінку сенсу життя. Глибока депресія призводить до розлучення і саморуйнування. Ася хоче накласти на себе руки, але через рік після смерті сина вона знайомиться з пожежним Миколою, від якого дізнається, що на попелищі були знайдені тільки останки їхньої економки Аліси, а ось останків Антошки – немає. Ася відчайдушно хапається за примарну надію, що син все ще живий. А Микола виявляється єдиним, хто готовий допомогти Асі в пошуках сина.

У фільмі знялись: Ірина Тараннік, Ігор Рубашкін, Олеся Власова, Прохор Дубравін, Юлія Юрченко, Тетяна Скляр, Ярослав Гуревич.

Автор сценарію – Яна Романенко. Режисер-постановник – Олександр Пархоменко. Оператор-постановник – Максим Мельник. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Євген Лященко, Ірина Черняк, Валентин Опалєв.

Виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займалася компанія «Армада фільмз». Зйомки картини проходили в Києві та Київській області.

Раніше повідомлялось, що канал «Україна» оголосив дату прем'єри міні-серіалу «Кровна помста».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY