detector.media
26.04.2019 16:17
Росія зняла санкції з Володимира Локотка
Росія зняла санкції з Володимира Локотка
Російський уряд зняв санкції з топ-менеджера групи StarLightMedia Володимира Локотка.

Про це повідомляє «Коммерсантъ» з посиланням на постанову уряду РФ від 18 квітня.

Відповідно до документа, російський уряд вилучив із санкційного списку, затвердженого постановою 1 листопада 2018 року, чотирьох осіб: Володимира Крилова, Володимира Локотка (генерального директора Нового каналу), Леоніда Черновецького (екс-мера Києва) та його сина Степана Черновецького.

Володимир Локотко очолює дивізіон «Виробництво» в медіагрупі Віктора та Олени Пінчуків StarLightMedia. З 2012 до 2018 року був генеральним директором Нового каналу, що входить до StarLightMedia. У 2006-2012 роках працював у холдингу Віктора Пінчука EastOne, де займався стратегічним розвитком медіаактивів. До цього працював у російському медіахолдингу «Газпром медіа». Одержав вищу освіту в Московському державному університеті економіки, статистики та інформатики та Московській школі економіки, також закінчив Школу телебачення «Останкіно».

Нагадаємо, що 1 листопада 2018 року уряд РФ запровадив санкції (спеціальні економічні заходи) щодо фізичних та юридичних осіб України. Ішлося про такі санкції, як блокування (заморожування) рахунків, цінних паперів і майна на території Росії та заборона на перерахування коштів (виведення капіталів) за межі Росії.

До санкційного переліку потрапили: генеральний директор каналу «112 Україна» Єгор Бенкендорф, директор-президент телеканалу ICTV Олександр Богуцький, керівник каналу СТБ і гендиректор StarLightMedia Володимир Бородянський та його заступник Анатолій Максимчук, гендиректор Нового каналу Володимир Локотко, гендиректор телеканалу М1 Сергій Перцев, гендиректор групи «1+1 медіа» Олександр Ткаченко, власник StarLightMedia Віктор Пінчук, міністр інформаційної політики України Юрій Стець, міністр культури Євген Нищук, журналіст і телеведучий Віталій Портников, голова Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар, члени цього ж комітету Сергій Висоцький, Олена Кондратюк, Богдан Онуфрик, Владислав Севрюков, Ольга Червакова, Григорій Шверк, прес-секретар Петра Порошенка Святослав Цеголко, народний депутат і ведучий Прямого каналу Володимир Ар’єв, колишні журналісти, а нині народні депутати Ірина Геращенко, Ганна Гопко, Вадим Денисенко, Дмитро Добродомов, Світлана Заліщук, Сергій Лещенко, Мустафа Найєм, Єгор Соболєв, Ірина Фріз, а також ТОВ «Старлайт медіа».

25 грудня 2018 року санкційний список було розширено, він містив 567 фізичних і 75 юридичних осіб.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY