detector.media
26.04.2019 15:43
«Інтер» покаже пряму трансляцію Великоднього богослужіння та документальний фільм про паломництво
«Інтер» покаже пряму трансляцію Великоднього богослужіння та документальний фільм про паломництво
До Великодня телеканал «Інтер» покаже пряму трансляцію Великоднього богослужіння зі Свято-Успенської Києво-Печерської лаври, сходження Благодатного Вогню в Храмі Гробу Господнього (Єрусалим) та документальний фільм власного виробництва.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Напередодні Великодня у суботу  27 квітня канал покаже документальний проект власного виробництва «Паломництво на Святу Землю» (06:10). «Разом з паломниками знімальна група "Інтера" пройде по земній шляху Христа - від Назарета до Голгофи», - йдеться у повідомленні каналу. Після цього в ефір вийде святковий випуск програми «Слово Предстоятеля». У ньому до вірян звернеться Предстоятель УПЦ МП митрополит Онуфрій. «Благословенна субота - це день, коли сходить Благодатний вогонь на Гроб в Єрусалимі, де похований наш Спаситель, як людина. Цей вогонь свідчить про те, що наша церква жива. І що ми йдемо правильною дорогою», - цитує предстоятеля УПЦ МП прес-служба каналу.

О 12:45 телеканал «Інтер» покаже пряму трансляцію з Єрусалиму сходження Благодатного Вогню в Храмі Гробу Господнього.

А о 23:00 в ефірі «Інтера» розпочнеться трансляція Великоднього богослужіння зі Свято-Успенської Києво-Печерської лаври.

 

Фото надане пре-службою «Інтера»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY