detector.media
26.04.2019 11:47
До 29 квітня – набір на програму «Лабораторія викриттів» від команди Bihus.Info
Команда Bihus.Info оголосила набір на програму «Лабораторія викриттів» для розслідувачів, що викривають корупцію в регіонах. Набір проходить до 29 квітня 2019 року.

Про це повідомляється на сайті інтернет-журналу Platfor.ma.

Зазначається, що вісім обраних журналістів отримають можливість наступні вісім місяців працювати і навчатись під керівництвом команди Bihus.Info, отримати стипендію, а також поїхати на міжнародну конференцію розслідувачів у Гамбурзі.

«З травня по грудень 2019-го вісім обраних журналістів будуть викривати корупцію та навчатись методам і навичкам антикорупційників з Bihus.Info. Під час роботи в «Лабораторії» кожен учасник має створити по десять журналістських матеріалів, щонайменше один з яких – відео-розслідування. Учасники програми  отримають гонорари у розмірі 300 євро та можливість відвідати Міжнародну конференцію журналістів-розслідувачів, що пройде в Гамбурзі у вересні цього року», – йдеться в повідомленні.

Мета «Лабораторії» – підвищити рівень журналістських розслідувань в регіонах завдяки всебічній методологічній, редакторській та інформаційній підтримці проекту Bihus.Info, та створити Всеукраїнську мережу розслідувачів.

Програма розрахована на журналістів, які вже займаються викриттям корупції і планують підвищити свої навички в сфері розслідувань. Робота в «Лабораторії» не потребує перебування розслідувачів в Києві.

Подати заявку на участь можна за посиланням.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY