detector.media
26.04.2019 10:30
Генпрокуратура не вручила підозру Борису Ложкіну – адвокати
Генпрокуратура не вручила підозру Борису Ложкіну – адвокати
Адвокати колишнього голови Адміністрації Президента Бориса Ложкіна 25 квітня приходили до Генеральної прокуратури через виклик бізнесмена на допит та для вручення йому повідомлення про підозру в справі власника «Українського медіа-холдингу» Сергія Курченка. Однак правоохоронці не вручили їм підозру та повідомили про скасування слідчої дії.

Про це повідомляє «Українська правда».

«Попри очевидні порушення порядку виклику нашого клієнта та з метою недопущення подальших маніпуляцій сьогодні ми прибули до прокуратори у визначений час. Однак слідчий повідомив про скасування слідчої дії у зв’язку із відсутністю повноважень», – заявили захисники.

Адвокати бізнесмена уточнили, що нібито вимагали в правоохоронців пояснити статус пана Ложкіна в справі Сергія Курченка та сповістити про направлення йому процесуальних документів.

Прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган, своєю чергою, підтвердила, що захисники бізнесмена приходили за викликом, однак будь-яких подробиць у відомстві не повідомили.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура викликала для вручення підозри та допиту колишнього голову Адміністрації Президента Бориса Ложкіна в справі власника «Українського медіа-холдингу» Сергія Курченка, якого підозрюють у масштабних розкраданнях. Борис Ложкін має з’явитися в ГПУ 25 квітня о 17:30.

Прес-секретарка бізнесмена Марія Попова з посиланням на адвокатів повідомила, що Генеральна прокуратура «абсолютно необґрунтовано» викликала на допит та для вручення повідомлення про підозру колишнього голову Адміністрації Президента Бориса Ложкіна в справі власника «Українського медіа-холдингу» Сергія Курченка.

Власник UMH Group Сергій Курченко підозрюється у вчиненні низки злочинів, Генпрокуратурою завершено досудове розслідування та відкрито матеріали справи стороні захисту для ознайомлення. Крім того, триває розслідування в ході якого здійснюється перевірка причетності інших осіб до вчинення кримінальних правопорушень, які інкримінуються пану Курченку та пов’язаним із ним особам. 

У кінці березня ЗМІ повідомили про висунення підозр 98 особам, серед яких представники оточення Президента Петра Порошенка.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY