detector.media
25.04.2019 18:20
Канал «Україна» оголосив дату прем'єри міні-серіалу «Кровна помста»
Канал «Україна» оголосив дату прем'єри міні-серіалу «Кровна помста»
У центрі сюжету – історія чоловіка, який намагається знайти і покарати людей, винних у смерті його прийомних батьків. Прем’єра 4-серійної картини відбудеться у неділю, 28 квітня, о 17:00.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

За сюжетом головний герой Ілля вирішує продати свій будинок і прибутковий бізнес в Європі, щоб приїхати до містечка, де від нього багато років тому відмовилися батьки. Там же в підлітковому віці він втратив прийомних матір і батька, яких вбили на його очах. Чоловік має намір знайти винних у їхній смерті. Разом з вірним другом Костею Ілля вирушає на батьківщину, де на нього чекає безліч відкриттів.

У фільмі знялись: Олександр Константинов, Віталій Салій, Анастасія Цимбалару, Всеволод Болдін, Станіслав Боклан, Ірина Антоненко, Оксана Архангельська, Олександр Наумов, Сергій Калантай.

Режисер-постановник – Мирослав Малич. Оператор-постановник – Дмитро Гаврилюк. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Євген Лященко, Віталій Сіренко, Ірина Франчук.

Виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займалися компанії «Фільмстрім» і Vileton Films. Зйомки картини проходили в Києві та Київській області.

Раніше повідомлялось, що канал «Україна» знімає міні-серіал «Опікун» про стоматолога, який випадково збиває на дорозі відому ведучу та стає опікуном її сина.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY