detector.media
25.04.2019 14:37
У Одесі депутат вдарив журналіста Богдана Осинського ногою по обличчю
У Одесі депутат вдарив журналіста Богдана Осинського ногою по обличчю
У Одесі Роман Сеник, депутат обласної ради від «Опозиційного блоку», 16 квітня вдарив ногою по обличчю редактора сайту «Мегафон» і кореспондента видання «Громадське слідство» Богдана Осинського. Журналіст уже звернувся до правоохоронців із заявою про перешкоджання професійній діяльності та проходить медичне обстеження.

Про це повідомляється на сайті ІМІ.

Зазначається, що інцидент стався під час конфлікту між парафіянами Православної церкви України навколо зміни предстоятеля Храму Різдва Христового в Одесі.

Журналіст розповів, що перебував на місці подій відповідно до офіційного редакційного завдання, мав посвідчення та публічно оголошував належність до ЗМІ. Богдан Осинський уточнив, що під час штовханини біля приміщення церкви він упав на асфальт, а депутат облради завдав йому декілька ударів ногою.

Він пов’язує цей напад зі своєю професійною діяльністю, а мотив вбачає «в небажанні однієї зі сторін конфлікту висвітлення деталей протистояння в медіа».

Нагадаємо, 10 березня дві журналістки в Чернівецькій області звернулися до поліції з заявами про перешкоджання їхній професійній діяльності. Обидва інциденти трапились на території православних храмів.
Фото: epravda.com.ua
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY