detector.media
ГО «Детектор медіа»
25.04.2019 11:52
Вийшов восьмий випуск влогу про фейки та маніпуляції «Ньюспалм»
Вийшов восьмий випуск влогу про фейки та маніпуляції «Ньюспалм»
«Камінг-аути Семенова й Ткаченка, пограбування банку Порошенка, артобстріл "Олімпійського" від Шуфрича». Ньюспалм #8 – уже доступний для перегляду.

«Детектор медіа» представляє восьмий випуск антирейтингу фейків, маніпуляцій, ганьби, зради, медіалаж та фейспалмів із життя українських засобів масової інформації. Слоган відеоблогу «Ньюспалм» – «Надривно про ганебне».

У черговому випуску «Ньюспалму» Юркові Космині соромно і смішно через таких персонажів: генпродюсера Прямого каналу Олексія Семенова, який від імені штабу Порошенка домовлявся про дебати з «командою Зе», та гендиректора «1+1» Олександра Ткаченка, який ходив по штабу Зеленського з бейджем з «Зе!Команда» і запевняв журналістів, що таку ж перепустку можуть дати «й іншим людям».

5 канал, який транслював прес-конференцію соціологів-оптимістів, які вгледіли у «банку виборців» Петра Порошенка аж 44% голосів і прогнозували лише зростання його «виборчого депозиту».

Петра Порошенка та Володимира Зеленського, які змагалися в сміливості та бажанні брати участь у дебатах, незважаючи на загрози терактів.

Нестора Шуфрича, який в ефірі каналів «112 Україна» та NewsOne фактично давав чіткі інструкції з можливого мінометного обстрілу НСК «Олімпійського».

Володимира Зеленського, який скликає на інформаційну війну на Донбасі журналістів та блогерів.

Відео доступне за посиланням

Підписуйтесь на наш канал для того, щоб не пропускати новини про українські медіа, від яких рука сама тягнеться до лоба.

Влог створено завдяки підтримці американського народу, наданій через проект USAID, що виконується міжнародною організацією «Інтерньюз».

Фото: Олексій Темченко

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY