detector.media
24.04.2019 17:39
Multiplex відкрив перший зал IMAX with Laser в Україні
Multiplex відкрив перший зал IMAX with Laser в Україні
23 квітня відбулася грандіозна вечірка на честь відкриття першого залу з канадською технологією в Україні.

Новий зал знаходиться в кінотеатрі Lavina IMAX Лазер за адресою: вулиця Берковецька, 6Д. Подібна технологія вже є в кінотеатрах Лос-Анджелеса, Лондона, Дубаї, Берліна, а тепер відкрита і в Києві. У світі всього лише 58 залів, обладнаних даною системою. В залі вбудований 21-метровий екран, який можна порівняти з футбольним міні-полем. Параметри полотна спеціально розроблені для максимального сприйняття людиною зображення під різними кутами, незалежно від місця глядача. Всього в залі 287 комфортних крісел, які створені для приємного відпочинку під час перегляду навіть найтривалішого фільму.

Завдяки проектору зображення наповнене максимальною палітрою кольорів і відтінків. Такий візуальний ефект впливає на сприйняття і не дає можливості втратити навіть другорядний момент зі сцени на екрані. Насиченість зображення захоплює, а звичний сірий "кіношний" колір в новому залі буде дійсно чорним. Тому для такого формату трансляції зображення творці фільму передбачають вечірні та нічні зйомки, які просто захоплюють уяву глядача.

Ще однією важливою особливістю залу є звук, який в два рази голосніший за всім звичний. Спеціальна акустична система від IMAX with Laser вражає чистотою, і навіть найвимогливіші глядачі оцінять якість. 12-канальна акустична система включає додаткові бічні і верхні канали, тому, коли на екрані показується екшн з переслідуванням, гучними пострілами - ви точно не зможете заснути, адже мінімальний звук з рації поліцейського або телефонний дзвінок з сюжету буде відчуватися ніби біля вуха. Наприклад, в стандартному залі з трансляцією 2D, 3D знаходиться 5-канальна система, тому уявіть, як звучить новий IMAX with Laser.

"Відкриття нового залу IMAX whis Laser - це значуща подія як для всієї мережі, так і для шанувальників технології. Ми поставили собі за мету відкрити цей зал показом "Месники: Завершення" і дякуємо нашій чудовій команді за те, що вони зробили це можливим", - сказав генеральний директор мережі кінотеатрів Multiplex Віталій Писаренко.

В рамках відкриття нового залу відбулася і прем'єра супергеройського фільму "Месники: Завершення" від Marvel, на якому були присутні В'ячеслав Соломка, гурт Open Kids, Сабіна Мусіна, Андрій Трушковський та інші відомі особистості.

Генеральний директор Multiplex Віталій Писаренко

В'ячеслав Соломка

Гурт Open Kids

Раміна Есхакзай

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY