detector.media
24.04.2019 19:02
«Інтер» покаже прем'єру детективного серіалу «Слідчий Горчакова»
«Інтер» покаже прем'єру детективного серіалу «Слідчий Горчакова»
Прем'єра багатосерійної детективної мелодрами «Слідчий Горчакова» виробництва компанії «Київтелефільм» відбудеться 29 квітня о 21:00.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Головна героїня Анна - чарівна блондинка, яка розкриває замовні вбивства, звільняє заручників і знаходить викрадених дітей. Разом з нею зі злочинністю бореться команда професіоналів, проте це не заважає їм мріяти, дружити і закохуватися.

Чоловік слідчої вимагає, щоб вона звільнилась та народила дитину. Але при розслідуванні чергового вбивства гине її товариш по службі - капітан Щербань, і Горчакова не може залишити роботу, поки не знайде вбивцю колеги. Водночас омічником одного з прокурорів призначений Прилуцький, який з першого курсу закоханий в Горчакову. І без того непросте життя Анни ускладнюється з'ясуванням відносин з чоловіком, а також конфліктами на грунті ревнощів - з подругою однокурсника.

Головні ролі виконують Настя Задорожна, Олексій Зубков, Антон Батиров, Андрій Самінін, Ігор Кистол і Олег Коркушко.

Детективна мелодрама складається з 20 серій. Режисери: Віра Яковенко, Олександр Сальников.

Нагадаємо, нещодавно канал «Інтер» вже показував серіал про роботу слідчої - «Не жіноча робота». Головна героїня серіалу - слідча столичної прокуратури з особливо важливих справ Світлана Ігорева. Коли з'ясовується, що важко захворіла її мама, головна героїня кидає все і їде до неї в село. Втім, в рідному селі Світлані теж доводиться застосувати професійні навички. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY