detector.media
24.04.2019 17:05
РПР трансформується в громадську спілку «Коаліція Реанімаційний Пакет Реформ»
Реанімаційний Пакет Реформ офіційно трансформується в громадську спілку «Коаліція Реанімаційний Пакет Реформ». Таке рішення 23 квітня одноголосно ухвалили учасники Установчих зборів Спілки.

Про це повідомляє прес-служба організації.

«Громадська спілка створена відповідно до минулорічного рішення Загальних Зборів неформальної коаліції громадських організацій “Реанімаційний Пакет Реформ” щодо інституціоналізації коаліції РПР та реєстрації юридичної особи», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що метою Спілки є підтримка та просування реформ для розбудови незалежної, згуртованої, демократичної, правової, сильної та авторитетної Української держави із заможним суспільством і рівними можливостями кожної особи для розвитку і самореалізації, а також сприяння консолідації громадянського суспільства в Україні. 

Співзасновниками Спілки стали 25 громадських організацій. Після юридичної реєстрації Коаліція РПР буде відкрита до приєднання нових членів.

Нагадаємо, Реанімаційний Пакет Реформ збирається набути юридичного статусу – перетворитися на громадську спілку «Коаліція Реанімаційний Пакет Реформ». Таке рішення було ухвалено під час зборів членів організації 5 березня.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY