detector.media
24.04.2019 16:56
«Квартал 95» розказав, хто замінить Зеленського у проектах студії
«Квартал 95» розказав, хто замінить Зеленського у проектах студії
Володимира Зеленського, який переміг на виборах президента, у проектах студії «Квартал 95» замінять Євген Кошовий, Ігор Ласточкін, Юрій Ткач. Також над проектом працюватимуть нові учасники.

Про це  повідомляє прес-служба продакшину.

Володимир Зеленський  у «Квартал 95» був не лише керівником, а й  режисером-постановником, ведучим і актором студії. Після перемоги на виборах він залишає проект.

Новим ведучим «Ліги сміху» стане Євген Кошовий, який також є одним з тренерів цього проекту, створеного студією «Квартал 95» і Drive Production. «Але оскільки одночасно тренувати і вести програму Євген не зможе, місце тренера в його команді займе інший суддя. Хто саме, вирішать самі хлопці», - йдеться у повідомленні студії. Перші ігри з новим ведучим відбудуться вже 23 і 25 травня у МЦКМ (Жовтневий палац).

Над проектом «Вечірній квартал» тепер працюватимуть учасники команди «Дніпро», актори і ведучі – Ігор Ласточкин і Юрій Ткач. Також в нових записах програми візьме участь актор Improv Live Show Володимир Шумко. Крім цього, на постійній основі до складу акторської трупи «Вечірнього Кварталу» вже увійшов Володимир Мартинець (капітан команди «Стадіон «Діброва», кращий актор «Ліги сміху» за підсумками 4 сезону).

«Хлопці вже приступили до репетицій, оскільки перші зйомки з їх участю пройдуть зовсім скоро. В рамках 15-го ювілейного фестивалю «Весело», організованого туристичною компанією «CITA» і студією «Квартал 95», у Туреччині відбудуться записи нових випусків «Вечірнього Кварталу» (3 травня) і «Жіночого Кварталу» (5 травня). До слова, в цих програмах Володимир Зеленський також виступав режисером-постановником. Надалі постановкою номерів «Вечірнього Кварталу» будуть займатися Олександр Пікалов та Євген Кошовий», - повідомляє студія «Квартал 95».

У дитячій версії  «Розсміши коміка» Володимира замінив Юрій Ткач. Зйомки проекту за його участю вже відбулись. Хто замінить пана Зеленського  у версії програми з дорослими коміками студія обіцяє повідомити ближче до осені. Саме на цей час заплановані зйомки нового 16-го сезону проекту.

Нагадаємо, ще будучи кандидатом у президенти Володимир Зеленський заявив, що виходить з бізнесу в «Студії Квартал 95».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY