detector.media
22.04.2019 16:22
Генпрокуратура викликала Ложкіна для вручення підозри в справі Курченка
Генпрокуратура викликала Ложкіна для вручення підозри в справі Курченка
Генеральна прокуратура викликала для вручення підозри та допиту колишнього голову Адміністрації Президента Бориса Ложкіна в справі власника «Українського медіа-холдингу» Сергія Курченка, якого підозрюють у масштабних розкраданнях. Борис Ложкін має з’явитися в ГПУ 25 квітня о 17:30.

Про це йдеться на сайті ГПУ.

Згідно з повідомленням, він має з’явитися «для вручення повідомлення про підозру та проведення допиту у якості підозрюваного у кримінальному провадженні».

Генпрокуратура також викликала заступника голови АП Олексія Філатова, екс-главу Національного банку Валерію Гонтареву, екс-міністра екології та природних ресурсів, власник приватної газодобувної групи Burisma Миколу Злочевського та бізнесмена Костянтина Стеценка.

Нагадаємо, власник UMH Group Сергій Курченко підозрюється у вчиненні низки злочинів, Генпрокуратурою завершено досудове розслідування та відкрито матеріали справи стороні захисту для ознайомлення. Крім того, триває розслідування в ході якого здійснюється перевірка причетності інших осіб до вчинення кримінальних правопорушень, які інкримінуються пану Курченку та пов’язаним із ним особам. 

У кінці березня ЗМІ повідомили про висунення підозр 98 особам, серед яких представники оточення Президента Петра Порошенка.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY