detector.media
19.04.2019 21:33
Національні дебати на Суспільному транслюють «Україна» та інформаційні канали
Національні дебати на Суспільному транслюють «Україна» та інформаційні канали
Крім суспільних телеканалів «UA: Перший» і «UA: Культура» національні дебати зі студії Суспільного мовника транслюють телеканали «Україна», «112 Україна», Прямий канал, 5 канал, «Еспресо», ZIK, «Громадське», «Рада», 8 канал.

Таким чином, «Україна» – єдиний з-поміж шести найрейтинговіших загальнонаціональних телеканалів транслює національні дебати кандидатів у  Президенти на Суспільному мовнику.

Участь у дебатах бере один кандидат у президенти – Петро Порошенко. Його опонент Володимир Зеленський до студії Суспільного не приїхав.

Нагадаємо, що 19 квітня кандидати в президенти України Петро Порошенко та Володимир Зеленський провели дебати на столичному НСК «Олімпійський». Порошенко запропонував своєму опонентові продовжити дискусію під час офіційних національних дебатів у студії Суспільного мовника.

Національна суспільна телерадіокомпанія України отримала повідомлення, що в студії національних дебатів є людина, яка може здійснити теракт. Петро Порошенко вирішив залишитися в студії.

Проведення національних дебатів перед другим туром президентських виборів передбачено та регламентовано законом. Дебати проводяться за кошти державного бюджету. У випадку відсутності на дебатах одного з кандидатів весь ефірний час (одна година) надається іншому кандидату для передвиборної агітації.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY