detector.media
19.04.2019 21:13
Суспільне отримало повідомлення про можливість теракту в студії дебатів (ДОПОВНЕНО)
Суспільне отримало повідомлення про можливість теракту в студії дебатів (ДОПОВНЕНО)
Національна суспільна телерадіокомпанія України отримала повідомлення, що в студії національних дебатів є людина, яка може здійснити теракт.

Про це повідомила модераторка національних дебатів Мирослава Барчук.

«Нам повідомили, що в студії є людина, яка може здійснити терористичний акт. Хто боїться – може залишити студію», - сказала вона.

Кандидат у президенти, чинний президент України Петро Порошенко, який прийшов на національні дебати, сказав, що вирішив залишитися в студії. Його опонент Володимир Зеленський не прийшов на національні дебати.

Мирослава Барчук додала: «Теракт, про який я говорила, пов'язаний з дзвінком на лінію "102" з повідомленням, що це міг бути замах на президента».

Пізніше на телеканалі «112 Україна» повідомили, що телефонували начальнику нацполіції Києва Андрію Крищенку щодо загрози теракту на Суспільному, і він сказав, що це не відповідає дійсності.

Нагадаємо, що 19 квітня кандидати в президенти України Петро Порошенко та Володимир Зеленський провели дебати на столичному НСК «Олімпійський». Порошенко запропонував своєму опонентові продовжити дискусію під час офіційних національних дебатів у студії Суспільного мовника.

Кандидат в президенти Петро Порошенко прибув на теледебати в студії Суспільного мовника, а Володимир Зеленський не приїхав.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY