detector.media
18.04.2019 19:20
У штабі Порошенка вважають, що він не має шансів потрапити на ефір «1+1» із Зеленським
У штабі Порошенка вважають, що він не має шансів потрапити на ефір «1+1» із Зеленським
Ввечері 18 квітня кандидат в президенти Володимир Зеленський має бути присутній в ефірі ток-шоу «Право на владу» на каналі «1+1». У штабі його опонента Петра Порошенка вважають, що чинний президент не зможе потрапити до цього ж ефіру.

Про це під час брифінгу 18 квітня сказав речник штабу Олег Медведєв, передає «Українська правда».

«Судячи по тій реакції, яка була минулого четверга, у нього сьогодні немає жодних шансів пробитися на ефір каналу "1+1"», - відповів Медведєв на питання, чи прийде Порошенко на ток-шоу.

Медведєв висловив думку, що «ефір добре підготовлений», і назвав його «святом явлєнія кандидата своєму народові», яке «ніщо і ніхто не має зіпсувати».

Нагадаємо, раніше у прес-службі телеканалу «1+1» повідомили, що «цього тижня команда проекту чекатиме в студії Володимира Зеленського», зокрема, у зв’язку з тим, що на минулому ефірі був присутній інший кандидат у президенти Петро Порошенко.

Як відомо, 11 квітня під час ефіру програми «Право на владу» Петро Порошенко та Володимир Зеленський поговорили телефоном, але так і не змогли домовитися.

Генеральний директор групи «1+1 медіа» Олександр Ткаченко 12 квітня заявив про наміри подати позов до суду проти Порошенка через його слова про «заляканих журналістів» каналу «1+1».

16 квітня 2019 року ТОВ «Телерадіокомпанія «Студія 1+1» подала позовну заяву у Печерський районний суд м. Києва до президента України Петра Порошенка та ТОВ «Видавничий дім «Медіа-ДК» (юридична особа журналу і сайту «Новое время») про захист ділової репутації, зобов’язання спростувати недостовірну інформацію та відшкодування моральної шкоди.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY