detector.media
18.04.2019 18:21
«Україна» покаже прем'єру міні-серіалу «Замок на піску»
«Україна» покаже прем'єру міні-серіалу «Замок на піску»
Прем’єра 4-серійної картини «Замок на піску» в ефірі каналу «Україна» відбудеться 21 квітня о 17:00.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

У центрі сюжету фільму «Замок на піску» – сімейна пара. Він – медичне світило, головлікар-репродуктолог. Вона – його права рука, помічниця і натхненниця. Донька Ліза – студентка-відмінниця і продовжувачка медичної династії.

Але одного разу жінка отримує дивне послання: фотографію могили їхньої студентської подруги, яка загинула 19 років тому. Після цього життя пари перевертається: в їхньому будинку трапляється пожежа, в клініці починаються фінансові проблеми, а чоловік зраджує. Красиве життя виявляється ілюзією. Але, можливо, на місці зруйнованого «пісочного» замку тепер вийде побудувати щось справжнє.

Зйомки фільму проходили в Києві та Київській області у 2019 році.

У фільмі зіграли: Ганна Кошмал, Марина Аніканова, Олексій Зубков, Олександр Кобзар, Віктор Васильєв, Ігор Пазич, Клавдія Дрозд, Аліна Гросу, Олена Стефанська, Юрій Філіпенко, Владислав Писаренко, Дмитро Оськін, Анастасія Цимбалару та інші.

Режисер-постановник – Олексій Гусєв.

«Наші герої побудували своє життя на ілюзії і обмані, і все воно розлітається... Життя розставляє крапки над "і", але вони знаходять в собі сили для того, щоб відшукати вихід і почати будувати нове життя. Фільм буде надихати, але обов'язково буде інтрига, навіть з моментами трилера», – розповів режисер.

Автори сценарію – Євген Бургела, Євгенія Коротич, Оксана Андрєєва. Оператор-постановник – Віталій Запорожченко. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Євген Лященко, Віталій Сіренко, Ірина Франчук.

Виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займались компанії «Фільмстрім» і «Vileton Films».

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що канал «Україна» знімає міні-серіал «Опікун». За сюжетом, стоматолог Олексій випадково збиває на дорозі відому ведучу Анну Міхеєву. Жінка знаходиться в комі і невідомо, чи виживе, а головний герой стає опікуном її сина.

Фото: прес-служба телеканалу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY