detector.media
28.05.2019 14:20
До 16 червня – прийом заявок на конкурс матеріалів про трудову міграцію з України
Аналітичний центр «Європа без бар’єрів» за підтримки Міжнародного Вишеградського фонду оголосив конкурс на найкращі матеріали про трудову міграцію з України до країн «Вишеградської четвірки»: Польщі, Угорщини, Словаччини, Чехії. Подача до 16 червня 2019 року.

Конкурс проводиться у трьох категоріях:

«Заявку можуть подавати автори таких матеріалів: аналітика, пояснювальні матеріали про легальне працевлаштування чи реінтеграцію трудових мігрантів, інтерв’ю, репортажі, сюжети, висвітлення місцевого контексту трудової міграції», – йдеться в повідомленні.

Основні критерії оцінки:

Матеріал має бути підготовлено українською або англійською/російською мовами й опубліковано після 23 березня 2019 року. Один учасник може подати кілька різних матеріалів.

«Переможець у категорії “Відео або телепрограма” отримає нагороду 4500 гривень, 2 місце – 3000 гривень, третє – 2000 грн. Переможці у інших двох категоріях отримають по 3500 грн, 2 місце – по 2500 грн, 3 місце – по 1000 грн», – зазначається в повідомленні.

Для участі в конкурсі необхідно надіслати свої публікації з темою «Конкурс. Трудова міграція» на адресу office.europewb@gmail.com до 16 червня 2019 року включно.

«У тілі листа, будь ласка, вкажіть охоплення аудиторії, що може включати результати Google Analytics (дані підтверджені скріншотами), перегляди на сайті, кількість поширень в соціальних медіах (Facebook, Twitter) для онлайн-медіа, тираж газет/журналів тощо*. Для офлайнових публікацій потрібно надіслати підтвердження публікації (відсканована газета/журнал, запис ефіру). За цією ж адресою можна надсилати питання та уточнення», – додали організатори конкусу.

Учасників повідомлять про результати через електронну пошту, з якої надійшов матеріал.

Результати будуть оголошені не пізніше 25 червня 2019 року на сайті та сторінці у Facebook ГО «Європа без бар’єрів». Організація залишає за собою право не пояснювати причини вибору переможця після оголошення результатів. У разі змін умов конкурсу про них буде повідомлено на сайті або сторінці у Facebook ГО «Європа без бар’єрів».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY