detector.media
18.04.2019 09:00
Вийшов сьомий випуск влогу про фейки та маніпуляції «Ньюспалм»
Вийшов сьомий випуск влогу про фейки та маніпуляції «Ньюспалм»
«Зеленський, сміттєвоз,кокаїн та дебати Шредінгера». Ньюспалм #7 – уже доступний для перегляду.

«Детектор медіа» представляє сьомий випуск антирейтингу фейків, маніпуляцій, ганьби, зради, медіалаж та фейспалмів із життя українських засобів масової інформації. Слоган відеоблогу «Ньюспалм» – «Надривно про ганебне».

У черговому випуску «Ньюспалму» Юркові Космині соромно і смішно через: Матвія Ганапольського, котрий в ефірі «Прямого» випитував у друга дитинства кандидата у президенти найсокровенніше: чи «щось таке Зеленський потреблял?». Володимира Зеленського, який настільки втомився від кількох хвилин розмови з Петром Порошенком у ефірі «1+1», що кинув слухавку. Гендиректора«1+1» Олександра Ткаченко, котрого раптова поява президента у ефірі програми каналу “Право на владу” образила настільки, що менеджер захотів судитися з політиком. Відео від пропорошенковських креативників, у якому їм вдалося поєднати дивовижні речі: Володимира Зеленського, сміттєвоз та доріжку кокаїну. Продовження «дебатів Шредінгера» між Порошенком та Зеленським, покладених на мотив «я прийшов, тебе нема».

Відео доступне за посиланням

Підписуйтесь на наш канал для того, щоб не пропускати новини про українські медіа, від яких рука сама тягнеться до лоба.

Влог створено завдяки підтримці американського народу, наданій через проект USAID, що виконується міжнародною організацією «Інтерньюз».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY