detector.media
17.04.2019 20:37
Дружина Зеленського розповіла, що не радила йому виходити до журналістів
Дружина Зеленського розповіла, що не радила йому виходити до журналістів
«Насправді і без того багато виходів», - вважає дружина кандидата в президенти Володимира Зеленського Олена.

Про це вона сказала в інтерв'ю виданню «Апостроф».

«Зараз до нього звучить багато претензій, що він ховається від преси. Я не радила йому виходити до журналістів. Насправді і без того багато виходів, комусь відмовляють, але багатьом - ні. Просто все встигнути нереально. Одна з претензій полягає в тому, що він, знову ж таки, недосвідчений, але знання і досвід накопичуються. Всі останні місяці він цим займався, у нього цілими днями йдуть консультації з експертами», - сказала пані Олена.

Нагадаємо, за законом, 19 квітня у студії НСТУ кандидати в президенти, які вийшли у другий тур, мають провести дебати.

9 квітня голова ЦВК Тетяна Сліпачук та голова правління НСТУ Зураб Аласанія заявили, що Суспільне проведе офіційні дебати у своїй студії між кандидатами на пост президента України перед днем тиші 19 квітня о 20.00.

11 квітня кандидати на пост президента Петро Порошенко та Володимир Зеленський в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1» поговорили телефоном. Порошенко закликав Зеленського прийти на НСК «Олімпійський» на дебати 14 квітня, а 19 квітня прийти на дебати в студію Суспільного. Зеленський сказав, що чекатиме Порошенка на «Олімпійському» 19 квітня. 

12 квітня Володимир Зеленський прокоментував розмову з Порошенком. «Мені здається, що я був відвертим, чесним, таким, як я є. Ми домовилися, що в нас будуть дебати 19 квітня на НСК “Олімпійський”», – сказав Зеленський.

14 квітня кандидат у президенти Володимир Зеленський не прийшов на дебати на НСК «Олімпійський», як і заявляв.

15 квітня Порошенко запропонував Зеленському провести дебати 19 квітня на НСК «Олімпійський» з 16.00 до 18.00. У штабі Володимира Зеленського не підтримали провести дебати в робочий час.

Також 15 квітня з’явилося повідомлення, що представники Зеленського на Кіровоградщині організовують безкоштовну поїздку до Києва на концерт, що відбудеться на НСК «Олімпійський» перед запланованими дебатами між кандидатами у президенти 19 квітня.

16 квітня команди кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського уклали тристоронню угоду з НСК «Олімпійський».

17 квітня Володимир Зеленський розповів, що на НСК «Олімпійський» вже монтується сцена, а також про початок розповсюдження безкоштовних квитків на дебати.

«Детектор медіа» збирає основні події, які відбуваються навколо дебатів між кандидатами Порошенком та Зеленським.

Фото: apostrophe.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY