detector.media
17.04.2019 18:18
ЦВК 18 квітня розгляне питання щодо зміни часу проведення дебатів на Суспільному
ЦВК 18 квітня розгляне питання щодо зміни часу проведення дебатів на Суспільному
Центральна виборча комісія у четвер, 18 квітня, о 12:00 проведе нараду, на якій розгляне питання щодо зміни часу проведення дебатів між кандидатами у президенти України у приміщенні Національної суспільної телерадіокомпанії України.

Про це 17 квітня повідомила голова ЦВК Тетяна Сліпачук, передає «Укрінформ».

«Повідомляємо обох уповноважених представників кандидатів у Президенти про те, що о 12 годині завтра ЦВК, враховуючи письмові документи, які ми очікуємо від кандидатів: від одного вже отримали, а від іншого до 10.00 години очікуємо, проведе нараду для вирішення цього питання відповідно до закону, Конституції та норм, які були прийняті безпосередньо ЦВК», - сказала пані Сліпачук.

Під час наради ЦВК 17 квітня уповноважений представник Петра Порошенка в Центральній виборчій комісії Руслан Князевич звернувся із клопотанням щодо внесення змін до положення про порядок проведення дебатів: зокрема початок дебатів на Суспільному пропонується перенести з 20:00 на 21.00.

Нагадаємо, 17 квітня речник штабу Порошенка Олег Медведєв заявив, що «Порошенко готовий бути й там, і там (на Суспільному та на стадіоні – ред.). Тому ми зараз звертаємося до ЦВК і хочемо розставити всі крапки над «і» і так сформувати вечірній графік 19 числа, щоб Порошенко міг бути й на дебатах на стадіоні із зеленським, та взяти участь у дебатах, які передбачені чинним законодавством». Медведєв також підтвердив початок реєстрації прихильників Порошенка, які хочуть прийти на дебати на стадіон.

А вночі кандидат у президенти Володимир Зеленський повідомив про початок розповсюдження безкоштовних квитків на дебати. Речник штабу Порошенка Олег Медведєв сказав, що команда Зеленського почала розповсюдження квитків на дебати в односторонньому порядку

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY