detector.media
17.04.2019 14:59
В Україні запустили мобільний додаток з аудіокнижками українських видавництв
В Україні запустили мобільний додаток з аудіокнижками українських видавництв
В Україні запустили мобільний додаток «Абук» для смартфонів і планшетів, у якому можна купити та слухати аудіоверсії книжок українських видавництв. Додаток працює на операційних системах Android та iOS.

Про це повідомляє видання «Читомо».

«Наразі у ньому доступно 40 книжок, здебільшого художніх творів сучасних українських письменників. Найближчим часом "Абук" поповниться аудіоверсіями перекладів бізнес-літератури, дитячими книжками, а також лекціями й аудіожурналами. У додатку є власний плеєр, а файли максимально захищені від піратства», – йдеться в повідомленні.

У додатку вже можна послухати поетичні та прозові книжки Сергія Жадана, Юрія Андруховича, Василя Шкляра, Любка Дереша, Сергія Лойка, Люко Дашвар та багатьох інших популярних письменників. Крім того, проект випустив аудіоверсію хрестоматії для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з української літератури, упорядкованої Олександром Авраменком.

Зазначається, що у додатку можна сплачувати за книжки через магазини Google Play або App Store. Стартові інвестиції в розробку продукту склали 0,5 млн. дол.

Ознайомитися з каталогом і завантажити додаток можна за посиланням.

Нагадаємо, Український інститут книги у 2018 році уклав із видавцями 714 договорів на загальну суму 114 544 766 грн.

Фото: «Читомо»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY