detector.media
15.04.2019 21:08
«1+1» покаже комедію «Я, ти, він, вона» 17 квітня
Телевізійна прем'єра стрічки «Я, ти, він, вона» виробництва компанії «Кіноквартал» відбудеться на каналі «1+1» у середу, 17 квітня.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

«Я, ти, він, вона» розповідає про подружжя Максима і Яни, яке переживає затяжну кризу в стосунках і має наміри розлучитися. Протягом випробувального терміну, наданого суддею, з парою починають відбуватися шалені несподіванки, які змінять їхнє життя назавжди.

Це дебютна режисерська робота керівника студії «Квартал 95» та кандидата в президенти України Володимира Зеленського.  

У стрічці знялися: Володимир Зеленський, Євген Кошовий, Анастасія Коротка, Надія Дорофєєва. 

Як писав «Детектор медіа», комедія «Я, ти, він, вона» вийшла у національний прокат 27 грудня 2018 року та стала рекордсменом за зборами серед українських фільмів, зібравши більше 71 млн гривень. Фільм подивилися майже 800 тисяч глядачів.

Нагадаємо, проект «Кварталу 95» переміг у Десятому конкурсному відборі Державного агентства України з питань кіно під назвою «Він і вона» та створювався за державної фінансової підтримки. Сума держфінансування склала 17 млн 620 тис. 596 грн при загальній вартості виробництва фільму 35 млн 960 тис. 400 грн.

22 лютого компанія-виробник фільму «Я, ти, він, вона» перерахувала на рахунок Державного агентства України з питань кіно 11,6 млн гривень – виплату частки доходу за грудень і січень від комерційного використання прав на фільм.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY