detector.media
15.04.2019 13:17
ICTV покаже другий сезон телепроекту «Нові лідери»
ICTV покаже другий сезон телепроекту «Нові лідери»
Прийом анкет до участі в проекті триває до 30 квітня.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

«На різних етапах проекту відбір Лідерів здійснюватимуть виборці, зареєстровані на сайті novilidery.com, незалежний Відбірковий Комітет, який сформує Громадська Наглядова Рада, а також телеглядачі СМС-голосуванням у прямому ефірі», – йдеться в повідомленні.  

Нагадаємо, 15 листопада відбувся фінал національного телепроекту «Нові лідери» на телеканалі ICTV. У фінал вийшли троє учасників – Ольга Матюшина, Сергій Замідра та Максим Бородін.

Перший сезон проекту завершився перемогою маріупольця Максима Бородіна, який бореться за чисте повітря у промислових регіонах. На виграні гроші його команда закупила сучасне обладнання для вимірювання і контролю забруднень повітря.

Суспільно-політичний проект «Нові лідери» започатковали група StarLightMedia і 34 громадські організації. Учасники повинні представити свої ідеї експертам, ЗМІ та інтернет-аудиторії. Ті, хто набере найбільше голосів, стануть героями телевізійного проекту, який вийде на телеканалі ICTV у форматі талант-шоу в жовтні, а переможець отримає приз у розмірі понад 1 млн грн для реалізації ідеї, з якою він/вона прийшов/ла на проект.

За словами Світлани Матвієнко, проект коштує близько 800 тис. доларів, а реклама проекту холдингом StarLightMedia коштує близько 3-4 млн доларів.

8 травня стартував другий етап телепроекту «Нові лідери». За два місяці реєстрації були подані 1400 анкет. До участі в проекті були допущені 860 «лідерів», анкети яких відповідали заявленим критеріям.

У травні стало відомо, що Інститут стратегічний досліджень «Нова Україна», громадська організація «Громадське радіо» та громадська організація «Громадський люстраційний комітет» залишили громадську наглядову раду телепроекту «Нові лідери».

У червні стали відомі імена топ-100 учасників проекту «Нові лідери».

Потенційних лідерів оцінювали громадські діячі Ольга Айвазовська, Роман Бондар, Гліб Вишлінський, Андрій Вишневський, Світлана Матвієнко, Таміла Ташева, Ярослав Юрчишин.

Фото: ICTV 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY