detector.media
15.04.2019 12:25
МІП оголосив два нові тендери на 6 млн 340 тис. грн
МІП оголосив два нові тендери на 6 млн 340 тис. грн
Міністерство інформаційної політики через своє державне підприємство «Центр захисту інформаційного простору України» (ЦЗІНУ), оголосила тендер на організацію двох заходів «під ключ» на 6 млн 340 тис. грн.

Про це йдеться на сайті «Прозоро».

На організацію заходу з вшанування «Дня депортації Кримських татар» міністерство планує виділити 3 млн 870 тис. грн. Планується проведення заходу у травні 2019 року. Мета заходу, за інформацією міністерства, «розказати історію трагедії кримськотатарського народу та розкрити популярну тезу про повторюваність непокараного зла та прикладі вкраденого Криму». Досягнути цієї мети планується через побудову інсталяцій.

«Які дозволять «провести» відвідувача через емоції, статистичну інформацію, знайомство з глибиною кримськотатарської культури та сформувати відчуття співпереживання травматичного досвіду минулого і сучасного, що дозволить продемонструвати причинно-наслідкові зв’язки подій 1944 та 2014 років та провести паралелі», - йдеться у тендерному завданні.

Другий тендер  на суму 2 млн 560 тис. грн стосується організації та проведення комунікаційної кампанії у місті Страсбург (Франція) заходу «Запроси мене з війни». Він запланований на  20-28 червня 2019 року. Проект має на меті популяризацію України в світі, Збройних Сил України, гендерної рівності та теми забезпечення миру і стабільності України та в світі.

Нагадаємо, нещодавно Міністерство інформаційної політики України оголосило про намір запустити інформаційну кампанію, щоб роз'яснити українцям право вимагати підключення українських телеканалів за кордоном.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY