detector.media
14.04.2019 14:16
Порошенко приїхав на НСК «Олімпійський»
Порошенко приїхав  на НСК  «Олімпійський»
Кандидат в президенти виступив перед виборцями.

Кандидат у президенти Петро Порошенко 14 квітня о 14:14 прийшов на НСК «Олімпійський» для дебатів із іншим кандидатом Володимиром Зеленським.  

Виступ транслює низка каналів. Зокрема, дебати транслюють «5 канал»», «Громадське телебачення», «24 канал», «112 Україна», Прямий і NewsOn. За повідомленням Адміністрації президента на захід акредитовано близько 400 журналістів. Загалом на НСК «Олімпійський» перебуває 237 журналістів.

Ведучий заходу - журналіст Андрй Куліков

Петро Порошенко повідомив, що чекатиме на Володимира Зеленського до 15.00.

Фото: Петро Порошенко / Twitter

Крім того, кілька тисяч прихильників чинного президента зібралися на площі перед НСК "Олімпійський" з боку Палацу спорту, передає «Укрінформ». Стадіон по периметру охороняють бійці Національної гвардії та поліцейські. Працює поліція діалогу. Чергують машини швидкої допомоги.

Володимир Зеленський не прибув на НСК «Олімпійський». 

Пан Порошенко, своєю чергою, дав брифінг, який завершився о 15:17. 

Заступник голови Національної поліції Олександр Фацевич зазначив, що заходи біля НСК "Олімпійський" пройшли мирно та спокійно, до них приєдналися близько п'яти тисяч людей, повідомляє прес-служба МВС.

Нагадаємо, що команда кандидата на пост президента Володимира Зеленського призначила час проведення дебатів 19 квітня о 19.00  на НСК  «Олімпійський». Петро Порошенко запропонував Зеленському зустрітися на «Олімпійському» сьогодні, 14 квітня о 14:00, а 19 квітня провести офіційні дебати в студії ПАТ НСТУ. Команда Зеленського не погодилася на таку пропозицію, та наполягає на зустрічі кандидатів на стадіоні, або телеміст між стадіоном, де буде присутній один кандидат, та студією Суспільного, де буде інший.

Національна суспільна телерадіокомпанія України проведе офіційні дебати у студії суспільного мовника між кандидатами на пост президента України перед днем тиші 19 квітня о 20: 00. У ЦВК вважають, що кандидати на пост президента мають виконувати закон.

Детальніше про події навколо дебатів кандидатів у президенти читайте тут.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY