detector.media
14.04.2019 12:07
Порошенко може прийти на «Олімпійський» 19 квітня, але не замість дебатів на Суспільному
Порошенко може прийти на  «Олімпійський» 19 квітня, але не замість дебатів на Суспільному
Про це 5-ому каналу повідомив речник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв.

Кандидат в президенти та чинний президент Петро Порошенко з'явиться на стадіоні за умови, якщо час цієї дискусії не збігатиметься з офіційним часом дебатів в ефірі Суспільного.

«Якщо це будуть дебати, і дебати в той час, який не суперечитиме законодавству, то можна було б розглядати як туди піти. Але оскільки вони призначені на  той час, коли Порошенко за законом має бути на Суспільному телебаченні, як законослухняний громадянин, – Порошенко піде на суспільне ТБ, а законодавство гласить, що 19 числа мають відбутися дебати на Суспільному, і жоден з кандидатів у Президенти не мають права проігнорувати вимогу закону», – розповів Медведєв 5-ому каналу.

Нагадаємо, що команда кандидата на пост президента Володимира Зеленського призначила час проведення дебатів 19 квітня о 19.00  на НСК  «Олімпійський». Петро Порошенко запропонував Зеленському зустрітися на «Олімпійському» сьогодні, 14 квітня о 14:00, а 19 квітня провести офіційні дебати в студії ПАТ НСТУ. Команда Зеленського не погодилася на таку пропозицію, та наполягає на зустрічі кандидатів на стадіоні, або телеміст між стадіоном, де буде присутній один кандидат, та студією Суспільного, де буде інший.

Національна суспільна телерадіокомпанія України проведе офіційні дебати у студії суспільного мовника між кандидатами на пост президента України перед днем тиші 19 квітня о 20: 00. У ЦВК вважають, що кандидати на пост президента мають виконувати закон.

Детальніше про події навколо дебатів кандидатів у президенти читайте тут.

Фото: 5.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY