detector.media
14.04.2019 10:35
Зеленський заявив, що проти нього готували провокації на «Олімпійському»
Зеленський заявив, що проти нього готували провокації на «Олімпійському»
Проте кандидат у президенти відмовився розкрити, у чому вона полягала, і припускає, що така інформація може виявитися брехнею.

Кандидат у президенти, очільник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський заявив, що проти нього готувалися провокації, і тому він відмовився здавати аналізи на НСК «Олімпійський». «Коли-небудь, після всіх цих виборів, на світло проллється інформація, як на НСК «Оліміпійському», хтось готував проти мене провокацію. Я отримав секретну інформацію, про яку не готовий зараз говорити. Я дійсно не хотів туди їхати, бо не знав, що там будуть робити з моїми аналізами. Я нікого не обвинувачую, може отримана інформація - брехня», - розказав він, звертаючись до невідомих українських журналістів. Відео було опубліковано на каналі «Новини України». Запис інтерв'ю відбувся у Парижі.

Також він сказав, що готовий ще раз здати аналізи у разі потреби, проте назвав пропозицію Володимири Кличка здати аналізи VADA «частиною політичної гри». 

Нагадаємо, 7 квітня Володимир Кличко запропонував кандидатам у президенти здати аналізи ще раз – професійно та за його рахунок.

Президент України та кандидат у президенти Петро Порошенко 10 квітня здав  на НСК «Олімпійський» у Києві аналізи представникам незалежної Добровільної антидопінгової асоціації (VADA).

У Зеленського заявили, що він не буде проходити допінговий контроль.

Фото: pravda.com.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY