detector.media
Детектор медіа
«Детектор медіа»
13.04.2019 11:31
Письменник Дерманський припиняє співпрацю з «1+1» через політику телеканалу
Письменник Дерманський припиняє співпрацю з «1+1» через політику телеканалу
Письменник та сценарист Олександр Дерманський був автором дитячої програми «Маріччин кінозал» на каналі «1+1» з 2008 року.

Про те, що пан Дерманський припиняє працювати з телеканалом він написав у Facebook.

«На жаль, змушений припинити 11-річну співпрацю з каналом. Дякую всім, з ким довелося попрацювати за ці роки. Жанна Скорая, Марічка Падалко, та всі решта. Дякую. Ви — справжні професіонали й, переконаний, чудові люди. Може, попрацюємо ще разом деінде», — зазначив він.

Інформаційному агентству «Укрінформ» Олександр Дерманський пояснив: таке рішення він ухвалив через нинішню політику телеканалу.

«Моя робота, і, відповідно, програма зовсім не причетні до ТСН і політики каналу. Я був автором дитячої програми «Маріччин кінозал». Тепер не хочу ним бути», — сказав письменник.

У коментарях за роботу Олександру подякувала ведуча ТСН на «1+1» Марічка Падалко.

«Дякую, Сашко! За твій великий внесок! За інтелігентність і розум! І за дітей, в тому числі моїх, які люблять українську книгу і яким українська мова є рідною, в тому числі завдяки тобі», — написала вона.

Нагадаємо, нещодавно Олександр Ткаченко, генеральний директор групи «1+1 медіа», що належить Ігорю Коломойському, заявив про наміри подати позов до суду проти Президента України Петра Порошенка через його звинувачення на адресу телеканалу.

Фото — procherk.info.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY