detector.media
13.04.2019 15:27
У Чернігівській області припинено трансляцію трьох заборонених російських каналів, - Нацрада
У Чернігівській області припинено трансляцію трьох заборонених російських каналів, - Нацрада
У Чернігівській області припинено трансляцію трьох російських телеканалів, що заборонені для розповсюдження на території України.

Про це йдеться на сайті Національної ради з питань телебачення та радіомовлення. За інформацію регулятора, трансляцію каналів було зупинено спільними зусиллями обласного Управління Служби безпеки України та представниці Нацради у Чернігівській області Ірини Сенченко.

Пані Сенченко отримала  скаргу від мешканця області про те, що в одному із закладів відпочинку селища Седнева, що поблизу Чернігова, транслюються «заборонені» телеканали. Спеціалісти СБУ та представниця Нацради приїхали на перевірку і виявили, що у закладі транслювалися: «Первый канал. Всемирная сеть», «РТР-Планета» і «Россия-24». Ці телеканали відповідно до рішень Національної ради є обмеженими для розповсюдження на території України.

«За результатами профілактичної бесіди із керівництвом бази відпочинку показ телеканалів припинено», - йдеться на сайті Нацради.

Нагадаємо, раніше було припинено трансляцію заборонених російських каналів у  ресторані «Квадрат» у місті Новгород-Сіверському. У закладі мовили «Russia Today TV (RTTV)», «Первый канал. Всемирная сеть», «РТР-Планета», «ТНТ», «Россия-24», «НТВ-МИР», «СОЮЗ».

 

Фото з сайту nrada.gov.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY