detector.media
12.04.2019 16:15
«Україна» покаже прем'єру серіалу «Інша»
«Україна» покаже прем'єру серіалу «Інша»
Прем'єра 18-серійної мелодрами «Інша» виробництва компанії Star Media на замовлення каналу «Україна» відбудеться 15 квітня о 21:00.

Про це повідомляє прес-служба каналу. 

За сюжетом, Уляна стає випадковим свідком убивства і тепер змушена переховуватися від бандитів, щоб і самій не загинути. Найкращий друг дівчини, який давно в неї закоханий, допомагає їй зникнути, щоб хоч на час позбутися небезпечного переслідувача. Уляна вирішує поїхати в інше місто до своєї успішної і багатої сестри-близнючки Лєри, з якою давно не спілкувалася. І там дізнається, що сестра щойно загинула. Усі – чоловік, друзі, колеги – приймають Уляну за Лєру. 

У серіалі знялися: Наталі Старинкевич Олександр Нікітін, Міла Сивацька, Світлана Малюкова, Кирило Жандаров, Петро Нестеров, Дмитро Саранськов та інші.

Режисер-постановник серіалу – Дмитро Лактіонов. Автори сценарію – Яна Дубинянська, Ігор Тер-Карапетов. Оператор-постановник – Михайло Марков. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Євген Лященко, Ірина Черняк, Влад Ряшин.

Серіал знятий за форматом «Ringer», виробленому телевізійною студією CBS і Warner Bros. Television у співпраці з телевізійною студією ABC і Brillstein Entertainment, за участі виконавчих продюсерів Пем Уізі («CSI: Місце злочину Нью-Йорк», «Округ»), Джона Лібмана і Джоан Колони, співвиконавчих продюсерів/співавторів Ніколь Снайдер («Надприродне») і Еріка Чармело («Надприродне»), а також співвиконавчого продюсера Сари Мішель Геллар. Серіал і сценарій формату поширюються CBS Studios International.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY