detector.media
12.04.2019 15:33
У разі перемоги на виборах Зеленському доведеться обирати між народом та олігархами – Лещенко
У разі перемоги на виборах Зеленському доведеться обирати між народом та олігархами – Лещенко
Колишній журналіст Сергій Лещенко вважає, що в разі перемоги на президентських виборах Володимиру Зеленському доведеться обирати – служити українським громадянам або враховувати інтереси олігархів.

Про це повідомляє «Громадське».

«Перед ним постане особистий челендж: служити українським громадянам або враховувати інтереси олігархів або одного олігарха, які завжди будуть...», –  наголосив екс-журналіст.

Він також прокоментував зв'язок між Володимиром Зеленським та олігархом Ігорем Коломойським.

«Ці контакти ніхто не приховує, вони в публічному доступі і абсолютно всім зрозумілі… Це співпраця, яка має під собою об’єктивні, суб’єктивні причини. Поки він кандидат, як і всі решта кандидатів, він вступає в ці комунікації з олігархами, як і інші кандидати, які зайняли третє, четверте місця (у першому турі виборів –  ДМ)…», –  додав Сергій Лещенко.

Нагадаємо, «Схеми: корупція в деталях» повідомили, що протягом двох останніх років Володимир Зеленський щонайменше одинадцять разів літав до Женеви, коли там мешкав олігарх Ігор Коломойський, а після переїзду олігарха в Ізраїль влітку 2018-го Зеленський ще двічі злітав до Тель-Авіва.

Фото: «Громадське»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY