detector.media
11.04.2019 17:02
Star Media знімає для каналу «Україна» міні-серіал «Без вагань»
Star Media знімає для каналу «Україна» міні-серіал «Без вагань»
Компанія Star Media знімає для каналу «Україна» 4-серійну драму «Без вагань» про мати, яка сама виховує сина з хворобою серця.

Про це повідомляє прес-служба каналу. 

За сюжетом, головна героїня Діна сама виховує 18-річного сина з хворобою серця. Вона покинула роботу в школі – зарплати вчительки не вистачало на ліки. Жінка прибирає квартири заможних людей, зокрема – своєї колишньої однокласниці і сусідки, а нині бізнесвумен Тамари. Діна знає, що син не проживе й року без операції, їй терміново потрібно знайти гроші.

Несподівано Тамара, яка не давала й копійки своїм рідним, пропонує Діні п'ять тисяч доларів. Діна щаслива, але син відмовляється брати гроші Тамари – впевнений, що мати через нього принизилась перед багатою сусідкою. Син заявляє, що не ляже на операцію і тікає. Сусідку Тамару знаходять убитою – поліцію викликав анонім. Під підозру потрапляє Діна, яка прибирала в квартирі і якій були потрібні гроші на операцію сина.

Головні ролі у фільмі виконують Аліна Сергеєва, В’ячеслав Довженко, Дмитро Чернов і Олеся Островська.

Автор сценарію – Аліна Семерякова. Режисер-постановник картини – Анатолій Григорєв. Оператор-постановник фільму – Олександр Гребенніков. Продюсери – Наталія Стрибук, Ірина Черняк, Вікторія Корогод, Євген Лященко, Галина Балан-Тімкіна, Влад Ряшин.

Зйомки проходять у Києві та Київській області.

Фото: прес-служба каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY