detector.media
11.04.2019 16:50
Film.ua Group відкриває ліцензійне агентство Nerd Agency
Film.ua Group відкриває ліцензійне агентство Nerd Agency
Агентство вже має клієнта - корпорацію Viacom. Також представлятиме інтереси проектів Film.ua.

Про це повідомляє прес-служба Film.ua Group.

Нову структуру очолив Олег Судак, який з 2018 року керував напрямком ліцензування в компанії Film.ua та має багаторічний досвід роботи на українському і міжнародному ринку ліцензування, зокрема в США.

Nerd Agency представлятиме інтереси в сфері ліцензування брендів Film.ua Group в сфері ліцензування, зокрема, таких як «Мавка», «Спадок» і «Хоробрі зайці».

Також Nerd Agency стало офіційним агентом корпорації Viacom на території України і Молдови. Американський медіаконгломерат включає в себе кабельні і супутникові телевізійні мережі MTV і BET Networks, студію Paramount Pictures, канали Nickelodeon і Nick Jr, а також займається виробництвом і розповсюдженням контенту для різних аудиторій.

Зокрема, в портфель, яким управлятиме Nerd Agency, входять такі бренди, як «Щенячий патруль», «Шиммер та Шайн», «Відважні пташенята», «Вспиш і диво-машинки», «Нелла - принцеса-лицар», «Даша-мандрівниця», «Губка Боб Квадратні штани», «Черепашки-ніндзя: Повстання». Крім того, агентство буде розвивати бренди MTV, South Park та інші.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY