detector.media
11.04.2019 15:19
19 квітня – прес-конференція «Зеленський VS Порошенко або кого "обрали" українські ЗМІ: результати медіамоніторингу другого туру виборів»
У Києві в 19 квітня об 11:00 коаліція громадських організацій «Комісія з журналістської етики», «Платформа прав людини», «Український інститут медіа та комунікації» та «StopFake» за підтримки проектів Ради Європи проведуть прес-конференцію «Зеленський VS Порошенко або кого “обрали” українські ЗМІ: результати медіамоніторингу другого туру виборів» щодо висвітлення в медіа передвиборчої кампанії напередодні другого туру виборів президента України.

Зазначається, що під час прес-конференції будуть оприлюднені результати моніторингу з 1 по 12 квітня, які включатимуть наступні дані:

У прес-конференції візьмуть участь:

«Моніторинг проводиться з січня 2019 року за спеціально розробленою методологією. Команда незалежних спеціалістів з моніторингу проводить кількісний і якісний аналіз медіависвітлення президентських перегонів. Попередні звіти українською та англійською мовами, а також методологію моніторингу можна переглянути на сайті Комісії з журналістської етики», –  йдеться в повідомленні.

Прес-конференція відбудеться в ІА «Укрінформ» (м. Київ, вул. Б. Хмельницького 8/16).

Реєстрація: обов’язкова на e-mail – monitorelections2019@gmail.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY