detector.media
11.04.2019 13:40
У Львові стартує Школа практичної журналістики
У Львові стартує Школа практичної журналістики
Медіа-хаб «Твоє місто» за підтримки Європейського центру журналістики (EJC) запускає у Львові Школу практичної журналістики, навчання в якій проводитимуть журналісти-практики, редактори та медіа-тренери з Данії, Великої Британії, Польщі й України. Старт школи запланований після 15 квітня.

Про це повідомляє прес-служба медіа-хабу.

Зокрема, навчання проводитимуть редактор цифрового напряму Financial Times Робін Квонг, журналіст київського бюро міжнародної інформаційної агенції Reuters Сергій Каразій, політичний оглядач та публіцист Віталій Портников, шеф-редакторка «Твого міста» Світлана Жаб’юк.

«Навчання проходитиме у форматі тренінгів, після яких учасники отримають практичні завдання. Виконання цих завдань куруватимуть ментори Школи. Учасники навчаться писати новини та аналітичні матеріали для інтернет-видань, створювати відео-контент для різних платформ, у тому числі спробують себе у ролі телеведучих у реальній телестудії. Щотижня учасники Школи повинні присвятити щонайменше два повних дні навчанню, у тому числі практичній складовій», –  йдеться в повідомленні.

Терміни проведення: квітень-червень 2019 року.

Школа проходитиме у Львові на базі медіа-хабу «Твоє місто» (вул. Винниченка, 20а).

Згідно з повідомленням, заявку можуть подавати студенти 3-5 курсів вищих навчальних закладів, молоді журналісти, а фахівці, які мають намір оновити свої знання. Вони мають заповнити анкету та написати мотиваційного листа на електронну адресу jschool.tm@gmail.com не пізніше 17:00 12 квітня 2019 року.

«На основі конкурсу буде відібрано двадцять учасників, п’ять з них отримають стипендію (на основі аналізу анкет та мотиваційних листів), яка покриватиме вартість навчання у Школі. Після закінчення Школи практичної журналістики учасники отримають дипломи, рекомендації від тренерів та менторів для працедавців», – зазначається в повідомленні.

Вартість навчання –  1200 гривень. Витрати на проїзд/проживання для учасників з інших регіонів не відшкодовуються.

Фото: freepik.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY