detector.media
11.04.2019 11:26
Суд скасував заборону на в’їзд Ігорю Шувалову
Суд скасував заборону на в’їзд Ігорю Шувалову
Окружний адміністративний суд міста Києва визнав противправною заборону на в’їзд до України громадянина РФ Ігоря Шувалова.

Про це «Детектору медіа» повідомили в суді.  

8 квітня 2019 року суддя Окружного адміністративного суду міста Києва С.К. Каракашьян визнав противправною заборону на в’їзд громадянина РФ Ігоря Шувалова і повністю задовольнив його позов проти Державної міграційної служби України.

Нагадаємо, 22 травня 2017 року стало відомо, що Держприкордонслужба видворила з України Ігоря Шувалова, російського пропагандиста, колишнього заступника директора з розвитку компанії «Національні інформаційні системи» (НІС), яка виробляє для телеканалу «Інтер» інформаційно-аналітичні програми, в аеропорті «Бориспіль», звідки він вилітав до Росії через Білорусь.

У травні 2018 року Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом Ігоря Шувалова до Державної міграційної служби України. Департамент карного розшуку Національної поліції України фігурував у справі Шувалова проти Міграційої служби України як третья особа. 

«Детектор медіа» надіслав запити до Державної міграційної служби України та Служби безпеки України з проханням прокоменутвати рішення суду. Також «Детектор медіа» звернувся до спікера МВД Артема Шевченка, який поки що відмовився від коментаря.  

На фото: Ігор Шувалов

Фото: ВідеоТека

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY