detector.media
10.04.2019 21:27
Порошенко заявив, що діяльність каналу «1+1» не має нічого спільного з журналістикою
Порошенко заявив, що діяльність каналу «1+1» не має нічого спільного з журналістикою
Петро Порошенко, коментуючи конфлікт із Ігорем Коломойським та націоналізацію «ПриватБанку», заявив, що діяльність каналу «1+1» не має нічого спільного з журналістикою.

Про це президент та кандидат в президенти Петро Порошенко сказав в ефірі «Радіо НВ».

«Коли висновки міжнародної експертизи, висновки аудиту Національного банку, висновки всіх компетентних органів свідчили про те, що мова йде про збитки, які держава зазнала від 150 до 180 млрд, лише на "ПриватБанку", то звичайно, що ми повинні були діяти ефективно (щодо націоналізації - ред.). Якщо ви допускаєте, що в цих умовах Петро Порошенко має налагодити стосунки через шантаж президента щодо так званої атаки медійної атаки, то з боку каналу "1+1" ніхто і ніколи президента шантажувати не буде. І нічого спільного з журналістикою діяльність цього каналу зараз точно не має», - заявив він.

Раніше повідомлялось, що Олександр Ткаченко, генеральний директор групи «1+1 медіа», що належить Ігорю Коломойському, заявив про наміри подати позов до суду проти президента Петра Порошенка через його слова про «заляканих журналістів» каналу «1+1».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY