detector.media
10.04.2019 19:42
Канал «2+2» розпочав зйомки гостросюжетного детективного серіалу «Брати по крові»
Канал «2+2» розпочав зйомки гостросюжетного детективного серіалу «Брати по крові»
Прем’єра 24-серійної стрічки відбудеться в новому осінньому телесезоні.

Про це повідомляється на сайті телеканалу.

Серіал розповідає про двох братів – Максима та Андрія Кірєєвих, яким попри складні взаємини доводиться працювати в одному відділі поліції, щоб розібратися у справі загадкової смерті їхнього спільного батька. Андрій – син Кірєєва від першого шлюбу, надійний та досвідчений капітан поліції, який роками ненавидів батька за те, що той покинув їх із матір’ю. Максим – друга дитина Кірєєва, інфантильний молодий хлопець, який влаштовується у відділ брата, аби довести свою непричетність до вбивства батька та отримати доступ до справи.

Легковажний, звиклий отримувати все й відразу Максим і відповідальний, розсудливий Андрій розпочнуть розслідування, що розкриє їм не лише таємниці минулого, але й неочікувану правду – у них значно більше спільного, ніж вони думають.

У головних ролях: Ерік Абрамович, Сергій Дерев’янко, Олег Масленніков, Віктор Сарайкін, Зоряна Марченко, Петро Крилов та інші.  

Серіал «Брати по крові» на замовлення телеканалу «2+2» знімає Rungo Studio. Продюсери: Максим Кривицький, Сергій Карпенко, Дмитро Сафановський, Максим Мовчан, Вадим Червяков. Режисер - Олег Масленніков. Головний сценарист - Олександра Смілянська.

Раніше було оголошено дату прем'єри 24-серійної стрічки «Звонар» на каналі «2+2».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY