detector.media
10.04.2019 18:33
«Інтер» покаже прем'єру детективного серіалу «Не жіноча робота»
«Інтер» покаже прем'єру детективного серіалу «Не жіноча робота»
Прем'єра багатосерійної детективної мелодрами «Не жіноча робота» виробництва компанії «Київтелефільм» відбудеться 15 квітня о 21:00.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Головна героїня серіалу - слідча столичної прокуратури з особливо важливих справ Світлана Ігорева - звикла до складнощів професії: до страшних картин на місці злочину, спілкування зі специфічним контингентом і т.д. Тільки через роботу у неї зовсім не залишається часу на сім'ю і особисте життя. У Світлани непрості стосунки з сином-підлітком, адже вона рідко буває вдома. Колишній чоловік теж нечасто проводить час з дитиною, обмежуючись аліментами. Але коли з'ясовується, що важко захворіла мама, головна героїня кидає все і їде до неї в село: для цього їй довелося посваритися з начальником і звільнитися зі служби.

Втім, в рідному селі Світлані теж доведеться застосувати професійні навички. Вона не може залишитися осторонь від розслідування вбивства, в якому замішаний її шкільний кавалер. А в сільській громаді, де, здавалося б, все як на долоні, киплять таємні пристрасті. Колишній столичній слідчій доводиться налагоджувати стосунки і з місцевими колегами, і з власним сином, і з односельцями...

У головних ролях: Олена КоломинаАнтон БатировКостянтин ВойтенкоОлексій Зубков.

Режисер-постановник - Валерій Ібрагімов, сценарист - Андрій Румянцев.

Також у «Не жіночої роботі» будуть перестрілки, бійки, погоні і навіть пожежа. Деякі трюки актори виконували самостійно. Крім того, в кадрі використовують справжню зброю. А для сцени обстрілу будинку, в якому затаївся злочинець, запрошували групу справжніх спецназівців.

Зйомки «Не жіночої роботи» почалися в січні цього року і триватимуть до середини травня. Серіал знімають в Києві та Київській області. Основні локації - будинки і кабінети головних героїв - побудували в павільйоні в селі Нежиловичі.

Усього в картині «Не жіноча робота» 20 серій.

Раніше повідомлялось, що канал «Україна» покаже прем'єру нового серіалу Анатолія Матешка «Артист».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY