detector.media
09.04.2019 18:24
У Запоріжжі затримали проросійську активістку, яка в соцмережах закликала створити «народну республіку» - СБУ
У Запоріжжі затримали проросійську активістку, яка в соцмережах закликала створити «народну республіку» - СБУ
Співробітники Служби безпеки України припинили протиправну діяльність проросійської «інтернет-пропагандистки», яка в соціальних мережах начебто закликала до створення так званої «Запорізької народної республіки».

Про це повідомляє прес-центр СБУ на офіційному сайті.

За даними правоохоронців, мешканка Запоріжжя здійснювала адміністрування ресурсу «Запорожская народная республика» та розповсюджувала проросійські публікації, у тому числі із закликами до позбавлення України виходу до Азовського та Чорного морів через створення на території південно-східних областей фейкової «Новоросії».

«За результатами проведення співробітниками СБУ невідкладних слідчих дій інтернет-активістку затримано, вилучено технічні засоби здійснення протиправної діяльності», - повідомили в СБУ.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину, передбаченого ст. 110 КК України (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України), за яке передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Нагадаємо, раніше в Одеській області викрили антиукраїнського інтернет-агітатора. Його підозрюють у діях на користь країни-агресора.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY