detector.media
09.04.2019 17:25
«1+1 медіа» продала понад 3,5 тисячі допрем’єрних показів «Школи»
«1+1 медіа» продала понад 3,5 тисячі допрем’єрних показів «Школи»
«1+1 медіа» продала понад 3,5 тисячі допрем’єрних показів «Школи».

Про це «Детектору медіа» повідомила digital-директорка «1+1 медіа» Анна Ткаченко.

«1+1 медіа» запустила продаж доступу в мобільному додатку 1+1 video до нових серій серіалу «Школа» за три дні до телевізійної прем’єри – із 1 березня. Глядачі сплачували 49 гривень і щотижня мали змогу переглядати 4 нові серії ще до того, як вони вийдуть на телебаченні.

Пік продажів припав на день старту серіалу на телебаченні, каже Артем Льозін, product-owner проектів 1+1 video і Sudum. «Занурившись у сюжет нового сезону, глядач хотів дивитися більше, ніж одну серію в день. Саме на цьому етапі в аудиторії з'явилося розуміння цінності послуги нашого раннього доступу, тому що завдяки йому глядач отримував ту саму можливість подивитися такі серії, не чекаючи телеефіру», – наголосив він.

Результатами експерименту «1+1 медіа» задоволена і вирішила його продовжити. Наступним група запустила доступ до допрем’єрного показу серіалу «Звонар». Старт платної підписки розпочався саме в день його прем’єри на каналі «2+2».

Детальніше про продаж допрем’єрних показів  серіалів читайте у матеріалі «Детектор медіа».

Нагадаємо, група «1+1 медіа» з 1 березня відкрила доступ до допрем’єрного показу продовження другого сезону серіалу «Школа» в мобільному додатку 1+1 video.  А наприкінці 2018 група відкрила доступ до перегляду власного контенту за платною підпискою для користувачів мобільного додатку 1+1 International.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY