detector.media
09.04.2019 12:09
Власницею агенції McCann Kyiv стала Олена Кустова
Власницею агенції McCann Kyiv стала Олена Кустова
Власницею та президенткою компанії McCann Kyiv стала Олена Кустова.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

McCann Kyiv (раніше THINKMcCANN)  - українське представництво міжнародної комунікаційної групи McCann Worldgroup.

«Наш пріоритет – подальший розвиток діджитал-сервісів і надання якісних послуг, а також створення ефективних продуктів, що допоможуть нашим клієнтам у сталому зростанні їхнього бізнесу», - зазначила пані Кустова.

Сергій Урин, CEO McCann Kyiv, наголосив на тому, що  успіх «креативного бізнесу» залежить від професійної репутації, вміння швидко реагувати на виклики ринку й оперативно ухвалювати ефективні рішення: «Керуючись цими принципами, ми спільно працюватимемо над реалізацією наших амбітних планів. Попереду – розвиток нових напрямів, а також ефективна співпраця з нашими клієнтами».

А Пабло Волкер, президент Europe McCann Worldgroup,  додав, що професійна українська команда разом з інвестуванням у розвиток новітніх технологічних сервісів «забезпечать ту якість послуг агенції, яка відповідатиме сучасним запитам і високим стандартам наших міжнародних і локальних клієнтів».

Нагадаємо, мережа McCann Worldgroup, входить до складу Interpublic Group. Компанія об’єднує агенції в більш ніж 100 країнах.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY