detector.media
05.04.2019 17:00
Оголошено переможців рейтингу «Знято в Україні»
Оголошено переможців рейтингу «Знято в Україні»
Найкращим ігровим фільмом 2016-2018 років, на думку експертів, стала стрічка Ахтема Сеітаблаєва «Кіборги», найкращим режисером - Сергій Лозниця. Глядачі ж найкращими назвали стрічку «П'ята терапія» та режисера Ярослава Кузьменка.

Учора, 4 квітня, видання Delo.ua та «Медіа група Україна» оголосили найкращі телевізійні та кінопроекти 2016-2018 років за результатами голосування глядачів та експертів.

Це друге вручення премії «Знято в Україні». Перший рейтинг було проведено на початку 2016 року (тоді обирали кращі телевізійні та кіно проекти за 2011-2015 рік).

Урочиста церемонія нагородження прийшла у ЦУМі. Її ведучими виступили ведучі каналу «Україна» Григорій Герман та Світлана Катренко. 

На церемонії було озвучено два рейтинги: гладяцьких симпатій та членів журі, до складу якого ввійшли 25 експертів (організатори фестивалів, керівники кінотеатрів, експерти з розвитку культурних індустрій, кіножурналісти, блогери).

За словами організаторів рейтингу, глядачі найактивніше голосували в категорії  «Актори» та «Серіали» та «Ігрові фільми». Усього сторінку з голосуванням на сайті читачі відвідали 2 млн разів.

Перелік лідерів глядацького голосування має такий вигляд:

Перелік переможців експертного голосування має такий вигляд:

Переможці отримали нагороди у вигляді тарілок. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY