detector.media
05.04.2019 16:15
Ірина Геращенко вимагає від Зеленського вибачень за образи людей з особливими потребами в серіалі «Слуга народу»
Ірина Геращенко вимагає від Зеленського вибачень за образи людей з особливими потребами в серіалі «Слуга народу»
Депутатка та перша віце-спікерка Верховної Ради Ірина Геращенко знайшла у серіалі «Слуга народу» образливі висловлювання на адресу людей з особливими потребами і закликає актора серіалу, кандидата в президенти Володимира Зеленського вибачитися.

Про це вона написала на своїй сторінці у «Фейсбуці».

«В своєму серіалі "Слуга народу" кандидат В. Зеленський принижує велику частину українців, називає людей даунами в образливому і неприпустимому для політика тоні. Є відкритий лист від батьків дітей сонця з вимогою публічно вибачитися. Я доєднуюся до цих вимог . Не може політик, який претендує на найвищу посаду в державі, принижувати в своїх кварталах і куплетах людей з особливими потребами, з фізичними вадами, людей іншої сексуальної орієнтації, запускати сексистські жарти, знущатися над іншакшими», - зазначила пані Геращенко.

Вона додала, що виступає проти «мови ненависті і неповаги до людей з особливими потребами». Депутатка висловила солідарність усім батькам дітей з аутизмом, з синдромом Дауна, людям з особливими потребами, з вадами дикції, людям іншої сексуальної орієнтації, різним громадянам України

«І чекаю, що в пана Зеленського вистачить мужності і такту - вирізати образливі слова з серіалу і реприз на своїх концертах і вибачитися перед всіма людьми з вадами, над якими він знущався всі ці роки.....», - додала вона.

Нагадаємо, «Слуга народу» - це серіал про те, як вчитель історії став президентом країни. Головну роль у серіалі виконує художній керівник студії «Квартал 95», актор і кандидат у президенти України Володимир Зеленський. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY