detector.media
05.04.2019 13:35
«Україна» покаже прем'єру міні-серіалу «Не смій мені говорити "Прощай!"»
«Україна» покаже прем'єру міні-серіалу «Не смій мені говорити "Прощай!"»
Прем'єра 4-серійної мелодрами «Не смій мені говорити «Прощай!», знятої компанією «Київтелефільм» на замовлення каналу «Україна» відбудеться 6 квітня о 16:00.

Про це повідомляє прес-служба каналу. 

За сюжетом, скромна піаністка Катя і яскрава амбітна Інна – хороші подруги. Але все змінюється, коли Інна кладе око на колишнього хлопця Каті – лікаря «швидкої допомоги» Тимофія. Вірячи, що «в коханні всі засоби хороші», Інна за допомогою брехні й інтриг розлучає пару. Каті доводиться поїхати. Вона намагається навчитися жити заново, змусити себе покохати іншого – доброго порядного Володимира, але серцю все одно не накажеш...

Головні ролі у фільмі виконали акторки Євгенія Лоза та Юлія Юрченко. У серіалі також зіграли Дмитро Пчела, Ірина Новак, Олексій Смолка, Віталій Борисюк, Ольга Сумська, Сергій Векслер та інші актори.

Режисер-постановник проекту – Олександр Сальніков. Автор сценарію фільму – Яна Романенко. Оператор-постановник – Матвій Щульгін. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Євген Лященко, Ірина Черняк, Валентин Опалєв.

Виробництвом на замовлення каналу «Україна» займалася компанія «Київтелефільм». Зйомки проходили в Києві та Київській області.

Фото: канал «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY