detector.media
04.04.2019 13:35
«Україна» покаже прем'єру нового серіалу Анатолія Матешка «Артист»
«Україна» покаже прем'єру нового серіалу Анатолія Матешка «Артист»
Прем'єра 8-серійної ліричної комедії «Артист» спільного виробництва каналу «Україна» та «Української продакшн студії» відбудеться 8 квітня о 21:00.

Про це повідомляє прес-служба каналу. 

За сюжетом, актор Максим Нестеренко грає другорядні ролі, береться за будь-який проект, аби заробити якісь гроші, часто грає копів. З особистим життям у Макса теж не дуже. Крім того, він програв у карти велику суму грошей. Йому обіцяють пробачити борг, якщо він виконає доручення – відвезе певний кейс у пункт призначення. У дорозі головний герой потрапляє в аварію. Його рятує поліцейський Лемешев, а сам гине, вибухнувши разом з машиною Максима. Обставини складаються так, що Максима приймають за Лемешева, а Лемешева – за Максима, адже вони схожі. Крім того, опер Лемешев якраз їхав на нове місце роботи, і там його ніхто не знає. Переховуючись від боргів, Максим «тимчасово» стає копом.

У серіалі зіграли: Євгенія Лоза, Ірина Новак, Іван Залуський, Олександр Пожарський, Олександр Ганноченко, Костянтин Данилюк та інші актори.

Режисер-постановник проекту – Анатолій Матешко. Він також зіграв у серіалі одну з ролей. Автор сценарію фільму – Ренат Гільфанов. Оператор-постановник – Артем Васильєв. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Євген Лященко, Ірина Черняк, Ірина Заря, Ірина Чемерис.

Виробництвом на замовлення каналу «Україна» займалася «Українська продакшн студія». Зйомки проходили в Києві та Київській області у 2018 році.

Нагадаємо, 7 квітня на каналі «Україна» відбудеться прем'єра міні-серіалу Анатолія Матешка «Доторкнутися до серця».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY