detector.media
03.04.2019 15:04
«Україна» покаже прем’єру міні-серіалу Анатолія Матешка
«Україна» покаже прем’єру міні-серіалу Анатолія Матешка
Прем'єра 4-серійної картини режисера Анатолія Матешка «Доторкнутися до серця», виробництвом якої на замовлення каналу «Україна» займалась «Українська продакшн студія», відбудеться 7 квітня о 17:00.

Пр це повідомляє прес-служба каналу.

За сюжетом, першокурсниці Юля та Анжела планують вирушити в морський круїз, але дівчат викрадають прямо з поїзда по дорозі в порт. Викрадач зв'язується з батьком Анжели, вимагаючи викуп. 

У фільмі знімаються актори Роман Семисал, Катерина Виноградова, Анастасія Шульга, Софія Шуткіна, Роман Соболевський, Катерина Шенфельд, Андрій Аверков, Євген Олійник.

Режисер - Анатолій Матешко. Оператор-постановник – Артем Васильєв. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Євген Лященко, Ірина Заря, Ірина Чемерис.

Зйомки картини проходили в Києві та Київській області в березні цього року. Виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займається «Українська продакшн студія». 

Раніше канал «Україна» анонсував, що проект називатиметься «Зниклі». У прес-службі «Детектору медіа» подвідомили, що це була робоча назва. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY