detector.media
01.04.2019 17:21
У МЕРТі з'явилися інспектори з питань інтелектуальної власності
У МЕРТі з'явилися інспектори з питань інтелектуальної власності
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України (МЕРТ) призначило виконувачів обов'язки державних інспекторів з питань інтелектуальної власності.

Про це йдеться у наказі від 27 березня 2019 року, повідомляє  Громадська спілка «Ініціатива Чисте небо».

Ними стали семеро посадових осіб з міністерства: Валерій Жалдак (голова Департаменту інтелектуальної власності), Богдан Падучак (перший заступник), Олексій Арданов, В'ячеслав Гаврильчик, Інна Дмитренко, Георгій Кануніков і Оксана Ярмоленко.

Спілка звертає увагу на те, що  без інспекторів з питань інтелектуальної власності не працювали антипіратські норми закону «Про державну підтримку кінематографії в Україні»
«Інспектори передбачені п. 10 ч. 1 ст. 255 Кодексу про адміністративні правопорушення України, і їм надано право складати протоколи щодо осіб, що вчинили правопорушення у сфері інтелектуальної власності. Але поки Закон приймався, існуюча Державна служба інтелектуальної власності була розформована, і її функції передані до МЕРТ. У Міністерстві був створений департамент інтелектуальної власності, але не було призначено відповідних суб'єктів», - йдеться у повідомленні спілки.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY